maanantai 24. helmikuuta 2014

Sekalaisia kuulumisia & kuvia

Heissan!

Vähän taas jäänyt tää postailu... No, mä yritän nyt vähän muistella nopsasti viime viikkoa. Eli perjantaina oli taas Spanglish, missä törmättiin sattumalta yhteen uuteen suomalaiseen, mikä tuuri! Oli hassua, kun yhtäkkiä joku ymmärsi meidän hölmöjä keskusteluja...

Lauantaina sain taas yhden jutun to do -listalta ruksattua, käytiin nimittäin Kristiinan kanssa Prado-museossa! Ei ihan hirveän pitkään jaksettu olla, mutta tulipahan käytyä. Mulle jäi kyllä vähän sellainen olo, että Reina Sofia oli kivempi, en kyllä tiedä miksi :D Taidekriitikon leikkimisestä tuli kauhea nälkä, joten aikamme kierreltyämme mentiin yhteen tapas-paikkaan illalliselle. Tilattiin tuttua ja turvallista, eli patatas bravas (lohkoperunoita, joissa mausteinen kastike) ja croquetas de jamón (pieniä kuorrutettuja pötkylöitä/palleroita, joissa sisällä ihanaa pehmeää kinkkumössöä) sekä tietysti sangriaa. Muuta erikoista ei sitten viikonloppuna tapahtunutkaan, lähinnä nautin ihanan aurinkoisesta ja sunnuntaina jo lämpöisestäkin kelistä! Parin viikon päähän on luvattu +16 ja oon kyllä innoissani, jos toteutuu!

Kuva viime torstailta muistaakseni, kun keskustassa Solilla oli mielenosoitus yhden cocacolatehtaan lakkauttamista vastaan. Hirveesti porukkaa ja kauhea meteli.

Täällä tulee nyt jo suht aikaisin valoisaa, kaheksalta aamulla noin kirkas taivas!

Lauantai-ilta

Patatas bravas & croquetas

Karnevaaliviikon ohjelma koulussa

Tällä viikolla on siis tosiaan vajaa työviikko, torstaina klo 9.30 koittaa vapaus seuraavaan maanantaiaamuun asti! Jippii! Tällä viikolla on myös semana de carnaval, eli karnevaaliviikko. Se tarkoittaa ainakin sitä, että joka päivä lapsilla on koulussa jotain spesiaalia ja saa pukeutua / tehdä kasvomaalauksia aina sen päivän teeman mukaan ja torstaina on sitten joku kulkuekin tähän liittyen. Esim. tänään maalasin M:n poskeen keltaisen tähden (teemana ilmeisesti Star Wars, koska sen musat soi koululla aamulla ja iltapäivällä), huomenna teemana on kai viikset. Muuta en oikein tästä karnevaaliviikosta tiedäkään, we'll see! Joo, ei nyt muuta, heips!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti