tiistai 8. huhtikuuta 2014

200 täynnä ja 30 jäljellä!

Moikka! Viikonloppu meni taas oikein rattoisasti, vaikkakin vähän väsyneesti. Perjantaina päädyttiin mutkien kautta suomalais-ranskalaisella porukalla Palace-nimiselle klubille, joka olikin sitten viime käynnin muuttunut jonkin verran. Kotiin päästiin aika myöhään, joten seuraavan päivän outlet-ostosreissulla silmät lurpsui! Tämä kyseinen outlet-reissu oli kuitenkin ihan turha, koska kukaan meistä ei päätynyt edes ostamaan mitään ja sisäänpääsyynkin meni jo kaksi euroa... No, sunnuntaina sitten taas nautittiin perinteiseen tapaan lounasta 100montaditoksen terassilla auringon paisteessa, minkä jälkeen mä vein tytöt sporttibaariin katsomaan formulaa! :D Siinä tiivistetysti viikonlopun fiilikset, eipä sen kummempaa.


Ensimmäistä (!) kertaa ikinä osasivat sadassa sämpylässä kirjoittaa mun nimen oikein, wuhuu!

Maanantaina mulla oli täällä 200. päivä. Se meni aika lailla vaan lepäilyksi ja auringon ottamiseksi meidän sisäpihalla. Tunnissa tuli jo niin kuuma, että oli pakko tulla sisälle etten kärähtäisi aurinkorasvoista huolimatta... Täällä on nyt taas tosiaan kesä parin viikon takatalven jälkeen, ja nyt seuraavan viikon-pari lämpötilojen pitäisikin päivisin pysyä välillä 18-25 astetta - kyllä kelpaa!

Plaza de España


Templo de Debod



Palacio Real se siellä...

Tällä viikolla mulla on todennäköisesti töitä vaan torstaihin asti, koska M:lla alkaa pääsiäisloma koulusta perjantaina. Se tarkoittaa mullekin yli viikon lomaa! Työt jatkunee vasta 22.4. Eihän tässä ole enää kuin vähän yli viikko, niin mun oma turisti saapuu tänne :D Jee, oon kyllä tosi innoissani! Silloin, kun Hanna osti lennot, oli odotettavaa 99 päivää, nyt enää reilu viikko??! Minne aika on kadonnut? Ja aiheeseen liittyen, enää kuukausi niin olenkin jo kotona Suomessa ja aupaireilu-aika on ohi. No, kyllä mulle alkaakin jo riittää tämän työn puolesta, joinain päivinä on tietysti kivaakin mutta varsinkin joinakin M:n kiukkuaamuina tuntuu, että voisin vaan napata ekan lennon Suomeen... Alkaa tuntua, että tämä homma on nyt kyllä nähty. Toisaalta Suomeen meneminen tarkoittaa myös koulu- ja työstressiä, mutta eiköhän niistäkin selvitä... Tämän jälkeen selvinnee kyllä mistä vaan! :D

Tänään lähdin aamulla pyörimään Madridin keskustaan ja suunnittelemaan vähän, mihin paikkoihin mun turistia sitten aion raahata. Vaikka kävelin ympäriinsä vain pari tuntia, niin silti paluumatkalla meinasin nukahtaa bussiin... Kyllä tuo kuuma ilma kummasti väsyttää! Eipä tällä kertaa sen kummempia, aurinkoista viikkoa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Ssuvi - Olen itse työssä, jossa vietän joka toisen viikon Madridissa. Touko-kesäkuussa harkitsen ottavani perheeni mukaan pariksi viikoksi Madridiin ja kaipaisin lapsukaisillemme hoitoapua tuona aikana. Olisiko sinulla tiedossa ketään, jolta voisin kysellä? Voiko sulle laittaa yksityisviestiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä valitettavasti taida osata auttaa tässä. Facebookin au pair -ryhmistä saattaisi olla apua, jos sinne pistät ilmoituksen! :)

      Poista