maanantai 21. huhtikuuta 2014

Ihan huippu miniloma!

Hola! Kyllä aika rientää, nimittäin nyt alkaa loma olla lopuillaan... No, toisaalta kyllä tuntuukin kuin edellisestä työpäivästä olisi kulunut kuukausi, eikä vain reilu viikko! Joka tapauksessa, huippumahtava loma on tullut vietettyä, eikä harmita tippaakaan, etten lähtenyt mihinkään reissuun kuten monet muut. Hanna oli täällä tosiaan keskiviikkoillasta sunnuntaiaamuun ja se oli ihan parasta! Saatiin majoittua täällä mun host-perheen kämpässä, eli tilaa riitti, ja tekemistäkin oli suunniteltuna kuin viikon lomalle ainakin! Kaikki tärkeimmät myös saatiin tehtyäkin, ja mullakin täyttyi tavoite, ja sunnuntaina täältä lähti koti-Suomeen reissuunsa erittäin tyytyväinen turisti :) Heippojen sanominen oli tosi ikävää, vaikka johan mä 2,5 viikon päästä (!!!) lennän perässä kotiin!



Ekana aamuna Solilla jonkun härkätaistelijahahmon kanssa poseeraamassa...





Meidän Madridin minilomaan mahtui niin turistibussin kuin Telefériconkin kyydissä istumista ja nähtävyyksien ihastelua, paljon kävelyä, vielä enemmän hyvää ruokaa ja juomaa, flamenco-esityksen katsomista, Kapitalissa Madridin yöelämään tutustumista ja kauppakeskuksissa pyörimistä, auringon ottamista unohtamatta - torstaina ja perjantaina oli nimittäin molempina päivinä jopa lähelle +30 astetta lämmintä! Tuollaisia turistijuttuja puuhatessa mullekin tuli ekaa kertaa moneeeeeen kuukauteen sellainen olo, että hei mähän oon ulkomailla! Tai siis kyllähän sen koko ajan tajuaa, mutta tästä on vaan tullut niin tuttu paikka, ettei yleensä edes ajattele erityisesti olevansa ulkomailla suurkaupungissa...


Maailman kaunein kaupunki!



Vähiin käy ennen kuin loppuu, nimittäin 10 työpäivää jäljellä ja yhteensä enää 17 aamua ennen kotiinpaluuta! Nyt mä lähden ostamaan itelleni toista matkalaukkua, ellei tuolla ala taas sataa kaatamalla (Hanna kun vei näköjään sen auringonpaisteen mukanaan Suomeen...). Toivottavasti muillakin oli mukava pääsiäisloma :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! :) Mitä muuten oot mieltä, että menis au pairiksi vajaaksi neljäksi kuukaudeksi? Onko susta liian lyhyt aika, sopiva, vai mitä? Haluisin kuitenkin että kerkeen tekemään kaikkea, mutta myös ettei ala kyllästyttää. Mitä nyt oon blogeja lukenut, niin jossain tossa kohtaa yleensä alkaa vissiin tietyllä tapaa vähän "kyllästyttämään" toi duuni (4-6 kk jälkeen). Jos tiiät mitä meinaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mun mielestä tollanen nelisen kuukautta vois olla ihan sopiva au pair -aika! Ymmärrän kyllä mitä meinaat kyllästymisellä, mulla tää homma alkoi viimeistään siinä jossain puolen vuoden kohdalla todellakin kyllästyttää... ja nyt vasta kyllästyttääkin! Eli lyhyempikin aika olisi ollut vallan mainio kokemus varmasti. Alle puolessa vuodessakin ehtii jo tehdä ja nähdä ja tottua ihan normaaliin arkielämään, muttei varmaan tule samanlaista kyllästymistä työhön kuin jos olisi pidempään :)

      Poista