perjantai 2. toukokuuta 2014

Vähiin käy...

... ennen kuin loppuu! Heippa pitkästä aikaa! Tässä vikojen viikkojen aikana on jäänyt blogi vähän unohduksiin. Nyt oon neljän päivän minilomalla (täällä oli eilen día del trabajador eli työntekijän päivä eli vappu ja tänään on Comunidad de Madridin eli Madridin maakunnan päivä), jonka jälkeen enää kolme työpäivää ja sitten Suomeen! Tosin tämä miniloma menee tällä kertaa flunssan paranteluun, onnistuin jostain nappaamaan tämän kevään kolmannen tai jopa neljännen flunssani... Kuumetta ei onneksi ole, mutta kurkku on ihan älyttömän kipeä ja olo on tosi tukkoinen. Pari ekaa päivää tästä lomasta jaksoin vielä mennä ja tulla, mutta tänään en oo kyllä muuta jaksanut kuin hiljalleen jatkaa mun pakkausoperaatiota.



Alkaa vaatekaappi näyttää tyhjältä pikkuhiljaa...
Siitä pakkaamisesta puheen ollen... Ostin siis Samsonitelta uuden matkalaukun, jonka oonkin jo saanut tungettua ihan täyteen lähinnä (talvi)vaatteita! Tänään aloin pakkaamaan mun toista, vähän isompaa matkalaukkua, ja sekin on jo puolillaan. Enkä ole vielä edes pakannut kaikkia vaatteita, en mitään meikkejä, suurinta osaa kengistä jne. Riittää siis hommaa vielä siinä, että saisin tuon toisenkin laukun lopulta edes kiinni! Tuota Samsoniten laukkua en meinaa jaksaa edes nostaa maasta, vaikka se mun matkalaukkuvaa'an mukaan painaakin vain 15 kiloa (mitä kyllä epäilen!). Ehkä mä alan kohta harkita, että tilaisinkin taksin millä menisin kentälle, maksoi mitä maksoi... Vaikka A voisi varmaan heittää mut torstaiaamuna juna-asemalle, mistä pääsisin 10 minuutissa kentälle oikeaan terminaaliin, niin ei silti kauheasti naurata, että pitäisi kahden melkein 20 kilon matkalaukun ja vielä yhden käsimatkatavaralaukun kanssa hyppiä junaan ja pois.

Eilen vappupiknikillä ja rusketusta kohentamassa Retirossa

Solilla pyörimässä tässä joku päivä
Palacio Real


Kerrankin kuninkaan palatsin aitojen sisäpuolella ;)

Viimeinen 100montaditos-illallinen!

Viimeiset churrot...
Mitähän mä oon tässä viime viikot tehnyt... Hmm, no ainakin käynyt vikaa kertaa Kapitalissa Mian kanssa, vieraillut vihdoin ja viimein Palacio Realissa Kristiinan kanssa, hoitanut viimeiset shoppailut, nauttinut ihanista keleistä (+25 - +27 viime päivinä, ensi viikolla just ennen mun lähtöä jopa lähes +30 astetta lupailtu!) ja yrittänyt hankkia vähän rusketusta. Ja tämä vika viikonloppu menee nyt kyllä toooodella rauhallisissa merkeissä, koska yritän parhaani mukaan parantua torstain lennolle, flunssa ja lentokone kun ei oo kauheen kiva yhdistelmä...

Yritän jossain vaiheessa vielä kirjotella jotain ennen kotiinpaluuta ja kotiinpaluun jälkeen -fiiliksiä, kunhan vaan suinkin ehdin ja jaksan saan aikaiseksi. Siihen asti, auringonsäteitä ja lämpöä täältä sinne takatalvi-Suomeen, pian nähdään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti